top of page

Wonen bij The Cohesion HIGHnote

In het centrum van Almere realiseren we het iconische gebouw HIGHnote met 157 appartementen, waaronder 66 FRIENDS woningen, een plint met gedeelde voorzieningen en commerciële ruimten.


Op de eerste verdieping van Highnote is een daktuin speciaal voor de community van The Cohesion Highnote. Deze daktuin wordt een mix van groen, ontspanning en vooral elkaar ontmoeten. Van zomeravond jamsessies tot winterse kerstborrels. Iedereen bij Highnote moet zich welkom voelen en krijgt de ruimte om ideeën te bespreken met de community manager.


Op de begane grond naast de entree van The Cohesion Highnote komt een co-living ruimte. In dit gebied kunt u het hele jaar door samenkomen om elkaar te ontmoeten. Er is een keuken als je samen wilt koken. Een groot scherm om samen naar sport of het songfestival te kijken, maar het is ook een plek waar je overdag een kop koffie kunt pakken en aanschuiven om te werken.


Het gebouw omvat 66 FRIENDS-woningen, speciaal ontworpen om te delen. Het unieke aan deze appartementen is dat elke slaapkamer een eigen badkamer heeft. Hierdoor ontstaat er een gezamenlijke huishouding waarbij de luxe keuken en ruime woonkamer worden gedeeld, maar waar je privé een eigen slaap- en badkamer hebt.


De appartementen van The Cohesion HIGHnote zijn instapklaar en afgewerkt met hoogwaardige PVC vloeren, luxe brandvertragende gordijnen, een complete keuken met inbouwapparatuur, afgewerkte wanden, een geheel betegelde badkamer en hangrails zodat je geen gaten hoeft te boren. Kortom, je kunt direct in je appartement gaan wonen.


HIGHnote is de perfecte aanvulling op het huidige portfolio van The Cohesion. Wonen bij The Cohesion betekent altijd thuiskomen bij gelijkgestemden. Daarnaast hebben we contact gehad met de aannemer en hebben het goede nieuws ontvangen dat de voltooiing van The Cohesion HIGHnote gepland staat voor oktober - november 2023.


Laatste update: de beschikbaarheid van HIGHNote ging erg snel er zijn slechts 15 ruime FRIENDS-appartementen beschikbaar, appartementen met een prachtig uitzicht, grote kamers en slaapkamers. Check nu de woning kiezer! Dit is je laatste kans. Klik hier!


199 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page