top of page

Services & facilities bij The Cohesion HIGHnote

Bijgewerkt op: 11 aug. 2023

In het centrum van Almere realiseren we The Cohesion HIGHnote met 157 appartementen, waaronder 66 FRIENDS woningen, een plint met gedeelde voorzieningen en commerciële ruimten.


Bij The Cohesion HIGHnote kan jij onder andere als huurder gebruik maken van de volgende services en faciliteiten:


The Cohesion en Move&Rent werken samen om huurders de beste en meest duurzame meubelverhuurservice te bieden. Kies het meubilair, kies de contractduur en Move&Rent zorgt voor de rest. Aan het einde van de huurperiode neemt Move&Rent de meubels terug en geeft ze een tweede leven.
We willen onze huurders graag verschillende opties geven om hun inschrijving en verblijf zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom werken we samen met Savéon. Savéon is de exclusieve aanbieder van de Waarborgsom op de Nederlandse markt. Savéon werkt samen met grote credit management partijen en verzekeraars voor het innen en uitbetalen van de waarborgsom voor een 100% gegarandeerde Waarborgsom. In plaats van de volledige borg te betalen, heb je ook de mogelijkheid om per maand of half jaar een bepaald bedrag aan borg te betalen.


Ben je het zat om je pakketje op te halen bij het dichtstbijzijnde afhaalstation? Geen zorgen, bij de Cohesion hebben we de BringMe Box! Met de BringMe Box kun je gemakkelijk je pakket op je adres afleveren, zonder dat je thuis hoeft te zijn. Zet gewoon 'BringMe' voor je naam bij de aflevergegevens en de postbode zorgt ervoor dat het pakket in de BringMe Box wordt afgeleverd. Nadat het pakket in de Box is geplaatst, ontvang je een bericht dat het pakket is afgeleverd. Met je persoonlijke QR-code kun je de box op elk gewenst moment openen en je pakket ophalen!

The Cohesion Co-living

Op de eerste verdieping van Highnote is een daktuin speciaal voor de community van The Cohesion Highnote. Deze daktuin wordt een mix van groen, ontspanning en vooral elkaar ontmoeten. Van zomeravond jamsessies tot winterse kerstborrels. Iedereen bij Highnote moet zich welkom voelen en krijgt de ruimte om ideeën te bespreken met de community manager.


Op de begane grond naast de entree van The Cohesion Highnote komt een coliving ruimte. In deze ruimte kan je het hele jaar door samenkomen. Er is een keuken als je samen wilt koken. Een groot scherm om samen naar sport of het songfestival te kijken, maar het is ook een plek waar je overdag een kop koffie kunt pakken en aanschuiven om te werken.


Laatste update: de beschikbaarheid van HIGHnote gaat heel snel en er zijn nog maar een paar ruime appartementen beschikbaar! Deze woningen hebben een kale huurprijs vanaf €1.400! Check het nu op de woningzoeker! Dit is je laatste kans! Klik hier!

230 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page