top of page

Horeca, retail, kantoor of sportfaciliteiten bij The Cohesion HIGHnote!

Ben of ken jij een ondernemer lees dan even verder. Zoals je misschien weet wordt er in HighNote een commerciële plint van ca. 1000m2 gerealiseerd. De ruimte willen wij graag opvullen om een dynamische omgeving te creëren voor de nieuwe huurders en omgeving.


Omschrijving Een blikvanger in het centrum van Almere Stad, zo kunnen wij Highnote het beste omschrijven. Het iconische gebouw HIGHnote bestaat uit 157 woningen met een commerciële plint van circa 1.000 m². Het concept The Cohesion richt zich op jonge mensen tussen de 18-40 jaar met een actieve, stedelijke levensstijl. Voor de commerciële plint wordt gezocht naar sterke concepten welke bij de doelgroep aansluiten. Dit kan zowel leisure, retail, kantoren of een horecafunctie zijn.


Ligging

De ligging van Highnote is uniek; in het stadshart, naast het Stadhuisplein. Het centrum van Almere biedt onder andere diverse musea, een schouwburg, bioscoop, grote landelijke winkelketens en gezellige restaurants. Highnote bevindt zich midden in het centrum op ca. 8 autominuten van de snelwegen A6 en A27. Eveneens bevindt het NS- en busstation Almere Centrum zich op loopafstand. Vanuit het NS-station Almere Centrum is er een directe verbinding naar Schiphol, Amsterdam en Utrecht. De bereikbaarheid mag men dan ook optimaal noemen.


Ben of ken jij iemand die geïnteresseerd is, neem dat contact op via onze makelaar of stuur een mailtje naar living@rockfield.nl

84 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page