top of page

De zomer van Highnote

Bijgewerkt op: 10 jan. 2023

In het centrum van Almere realiseren wij het project HIGHnote: een iconisch gebouw met 157 appartementen, inclusief 66 Friends-woningen, een plint met gezamenlijke voorzieningen en commerciële ruimten, een horecagelegenheid en verschillende semipublieke buitenruimten, ondanks dat corona voor enige vertraging heeft gezorgd staat de oplevering voor als nog gepland voor Q3 2023!


Huidige status van het project:

Inmiddels zijn we op de 9de etage van The Cohesion belandt, waar er druk gewerkt wordt aan de gevelelementen. Nog 10 te gaan aangezien het pand maar liefst 19 etages hoog wordt! Vanaf de 1ste etage is het sanitair aangebracht en op de 3de etage wordt er druk gewerkt aan het tegelwerk. Ook is er hard gewerkt op de 5de en 6de etage waar de binnenwanden en dekvloeren gereed zijn. Tevens is de betonvloer gereed tot en met de 8ste etage.

Plint

Zoals je misschien weet wordt er in HighNote een commerciële plint van ca. 800m2 gerealiseerd. De ruimte willen wij graag opvullen om een dynamische omgeving te creëren voor de nieuwe huurders en omgeving. Ben of ken jij een ondernemer die deze ruimte wil voorzien van horeca, retail of kantoor faciliteiten, stuur dan je businessplan naar

info@the-cohesion.life en wij zorgen dat er contact met je opgenomen wordt.

Wist je dat;

Er verschillende coliving appartementen in het aanbod zitten, bijvoorbeeld dit appartement met twee slaapkamers, balkon, complete afgewerkte keuken, vloer, en badkamer. Om je alvast een indruk te geven van de apartementen in HighNote hebben we hier onder een kleine impressie toegevoegd. Begin volgend jaar maken wij meer bekend over het totaal aantal apartement types, huurprijzen en het inschrijf process.

Wil je op de hoogte blijven van dit geweldige project gelegen in het centrum van Almere, The Cohesion en onze community? Houd dan onze website in de gaten.

596 weergaven0 opmerkingen
bottom of page