top of page

De Balkons van Highnote

Bijgewerkt op: 10 jan. 2023

In het centrum van Almere realiseren wij het project HIGHnote: een iconisch gebouw met 157 appartementen, inclusief 66 Friends-woningen, een plint met gezamenlijke voorzieningen en commerciële ruimten, een horecagelegenheid en verschillende semipublieke buitenruimten, ondanks dat corona voor enige vertraging heeft gezorgd staat de oplevering voor als nog gepland voor Q3 2023!


Huidige status van het project:

Vanaf de 1ste verdieping worden de binnenwanden geplaatst waardoor de indeling in het pand vorm begint te krijgen. Op de 4de verdieping is de eerste verspringing in de gevel te zie, dit wordt ook gerealiseerd op de 8ste en de 13de verdieping. De balkons zijn tot de 5de verdieping aangebracht, deze zijn tevens qua kleur afgestemd op de kozijnen en de betonnen gevelelementen waar we nu mee bezig zijn op de 5de verdieping.


Bezoek Rockfield Real Estate:

Begin deze maand heeft het finance team van Rockfield Real Estate een kijkje genomen op de bouwplaats om de huidige stand van zaken met eigen ogen te kunnen zien.


Wist je dat;

Er verschillende coliving appartementen in het aanbod zitten, bijvoorbeeld dit appartement met twee slaapkamers, balkon, complete afgewerkte keuken, vloer, en badkamer. Om je alvast een indruk te geven van de apartementen in HighNote hebben we hier onder een kleine impressie toegevoegd. Later dit jaar maken wij meer bekend over het totaal aantal apartement types, huurprijzen en het inschrijf process.

The Cohesion

Ambition, Health, Social, Sustainable


271 weergaven0 opmerkingen
bottom of page