Introducing: The Cohesion HighNote Almere


In het centrum van Almere realiseren wij het project HIGHnote: een iconisch gebouw met 157 appartementen, inclusief 66 Friends-woningen, een plint met gezamenlijke voorzieningen en commerciële ruimten, een horecagelegenheid en verschillende semipublieke buitenruimten. Het officiële startsein van de bouw was op 7 juni en nu, ruim een half jaar later, begint de footprint van het gebouw al goed zichtbaar geworden en groeit het de hoogte in.



Bijzonder aan dit project is dat door de gekozen manier van bouwen direct het uiterlijk van het gebouw zichtbaar is. Waar bij een traditionelere vorm van bouwen er vaak van binnen naar buiten wordt gewerkt en de gevelbekleding later wordt aangebracht, is dat bij HIGHnote precies andersom.De gevel van HIGHnote wordt bijna geheel uit prefab elementen opgetrokken. Na gereedkomen van de elementen worden de aluminium kozijnen enhet glas in de elementen geplaatst. De elementen worden vervolgens naar de bouwplaats in Almere gebracht alwaar een groot deel van de elementen vrijwel direct gemonteerd kan worden.


Wist je dat er verschillende coliving appartementen in het aanbod zitten, bijvoorbeeld deze studio met complete afgewerkte keuken, vloer, en badkamer. Om je alvast een indruk te geven van de studio's in HighNote hebben we hier onder een kleine impressie toegevoegd.



The Cohesion

Ambition, Health, Social, Sustainable

41 weergaven0 opmerkingen