Succesvolle inloopavond schetsontwerp Highnote

Geplaatst op 18-10-2018

Afgelopen dinsdagavond 17 oktober heeft de inloopavond plaats gevonden voor het wijzigingsplan van het parkeerterrein naast de Voetnootlocatie.

Op deze avond mochten wij enthousiaste belangstellenden in het Stadhuis van de gemeente Almere ontvangen en zijn de eerste schetsontwerpen gepresenteerd van het beoogde appartementengebouw Highnote.

Geïnteresseerden konden zich laten informeren over de procedure, de planning en kennis nemen van de mogelijke woonproducten en mogelijke voorzieningen in Highote.

Via de gepresenteerde beelden hebben belangstellenden hun voorkeur uitgesproken voor een studio, 2- of 3 kamerappartement of de Friendswoningen L en XL.

Hiernaast kon men aangegeven welke voorzieningen als bijvoorbeeld een koffiebar, gym, gezamenlijk dakterras, werkruimten zij wenselijk vinden in het gebouw op de begane grond. Met o.a. deze input zal het schetsontwerp verder worden uitgewerkt.

We kijken terug op een geslaagd event en bedanken alle belangstellenden voor hun input en projectbetrokkenen voor hun bijdrage.

  • Succesvolle inloopavond schetsontwerp Highnote

Graag beantwoorden we al je vragen over High Note

Contactpersonen High Note

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

Desiree Broekhuis - Stuvel