Urbanliving Almere wordt Highnote

Geplaatst op 12-10-2018

Wij hebben goed nieuws voor je!

Wonen op een toplocatie in de binnenstad
De locatie van het appartementengebouw is bekend en wordt gerealiseerd nabij de Landdrostdreef aan een plein bij de entree van de binnenstad van Almere. De ligging is uniek naast het Stadhuis en de bibliotheek, de winkels en gezellige restaurants en terrassen om de hoek en met het station en het Weerwater op loopafstand.Wij introduceren Highnote
Het iconische appartementengebouw heeft ook een mooie hippe naam gekregen, die helemaal past op deze plek: Highnote. Highnote wordt een fijne mix van fantastisch wonen, werken en gewoon lekker leven. Wonen in HighNote is betaalbaar, uniek en een bewuste keuze voor meer delen en daarmee meer luxe. De website is inmiddels geactualiseerd dus neem snel een kijkje op www.highnote.nl.

Bezoek ons op de inloopavond dinsdag 16 oktober 2018
Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt en benieuwd bent naar de procedure en de ontwikkelingen van het beoogde plan. Daarom organiseert de gemeente een inloopavond en zijn wij aanwezig om je hier over te informeren. Je bent van harte uitgenodigd deze avond. Ken je nog andere belangstellenden dan zijn zij uiteraard ook van harte welkom.

Datum: dinsdag 16 oktober 2018
Tijd: tussen 18.00 - 20.30 uur
Locatie: Burgerzaal A015, Stadhuisplein 1, 1315 HR Almere

Graag beantwoorden we al je vragen over High Note

Contactpersonen High Note

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

Desiree Broekhuis - Stuvel