Woonconcept Urban Living Almere

Een appartementencomplex met ca. 120 vrije sector 2- en 3 kamer huurappartementen van ca. 57 m2, Friends L appartementen [73m2], Friend XL appartementen [94m2] en ca. 30 kleinere studios [40m2] en appartementen [60m2]. In het gebouw komen veel gemeenschappelijke extra voorzieningen die de eigen woonomgeving uitbreiden als een werkruimte, fietsenstalling en er is een mooie buitenruimte met uitzicht op de stad. Op de begane grond wordt een levendige plint ingevuld met commerciële en praktische ruimten als een espressobar, een fitnessruimte, kleine winkeltjes.

Friends L & XL

Friends Wonen. Dit woonconcept is ontwikkeld door AM met als doel betaalbaar huren mogelijk te maken. Dit concept richt zich op de huisvesting van twee of drie huisgenoten/ friends. Alle bewoners tekenen een eigen huurcontract en op het moment dat één van beiden verhuist, mag de ander een nieuwe huurder aanbrengen. De appartementen zijn zodanig ontworpen dat de bewoners beschikken over twee of drie ruime gelijkwaardige slaapkamers en gemeenschappelijke ruimten, zoals woonkamer, keuken, badkamer en balkon. “Share the fun, split the rent”.
Bekijk ook de informatieve film over het Friends-concept.

Friends L & XL

Impressies

Studio’s & 2-kamer appartementen

De studios en 2-kamer appartementen zijn compact en slim ingedeeld. Ze bieden voldoende ruimte om te werken, te eten, te slapen en vrienden te ontvangen. Naast een eigen appartement met eigen keuken en badkamer kunnen bewoners gebruik maken van alle gedeelde voorzieningen in het gebouw.

Studio’s & 2-kamer appartementen

Impressies

Belangstelling in High Note

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

030-6097247
desiree.broekhuis@am.nl

Desiree Broekhuis - Stuvel
Ligging van het project